​Organisation

HS. Plastic A/S blev grudlagt i 1946 under navnet Herning Sækkelager. Virksomheden udførte reparationer af sække, og startede i garagen på Sorøvej i Herning. Siden 1971 har virksomheden beskæftiget sig med plastemballager.

HS Plastic A/S ledes og ejes i dag af Steen Jørgensen Dam. Med afsæt i en del erhvervserfaringer fra flere brancher leveres, der nogen unikke løsninger til hver enkelt kunde. Kunderne er altid i fokus og derfor bliver der altid stræbet efter at få kundernes ønsker opfyldt i større grad. 

Produktionen er stadig placeret i Danmark, hvilket resulterer at kvaliteten altid er sikret med hurtig levering. Og dette er også en af virksomhedens værdigrundlag.

HS Plastic A/S har fokus på miljøet og derfor bliver største delen af restprodukterne regenereret med henblik på genanvendelse.

Herudover er største delen af materialerne, som HS Plastic A/S bruger genanvendelige. Ydermere bliver der løbene lavet produktinnovationer i samarbejde med kunden for at følge branchens udvikling. 

Hos HS Plastic A/S værtsættes medarbejderne og deres arbejde. Derfor er der altid fokus på medarbejdernes motivation, da dette er fundamentet for virksomhedens ydelser og services.

HS Plastics mission og vision

Mission:

​Vores mission er at levere plastfolier med eller uden tryk til individuelle emballage behov. Kundernes tilfredshed betyder alt for os, og derfor sørger vi altid for en grundig dialog med kunderne omkring deres emballage behov. 

Vores produktion er placeret i Danmark, hvilket sætter os i stand til at styre kvaliteten af produkterne og levere dem rettidigt til enhver tid. 

Som virksomhed står vi altid klar til at hjælpe vores kunder, hvis de har problemer med deres produktion. Herudover bliver vores emballageløsninger produceret under ordnede forhold, og under hensyntagen til miljøet.

Vision:

​Vores vision er at være den fortrukne leverandører indenfor plastfolier med eller uden tryk. Vi ønsker at fremstille kvalitets emballageløsninger, som øger værdien hos kunden i større grad. 

Ydermere ønsker vi at fremme anvendelsen af genanvendelige folier for at skåne miljøet. 

Som virksomhed er vi altid på øjenhøjde med kunden for at kunne levere løsninger, som gør en forskel for hver eneste kunde.

Bestillingsanmodning

Udfyld formularen for at bestille dit produkt. Du er også meget velkommen til at kontakte os for yderligere info på telefon 97 16 25 22 eller skrive til os på e-mail: info@hsplastic.dk.

Hvilket produkt ønsker du at købe?
Produkt: 
Dine oplysninger
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om HS Plastic A/S

HS Plastic A/S blev grundlagt i 1946 under navnet Herning Sækkelager.

Virksomheden udførte reparationer af sække. Siden 1971 har virksomheden beskæftiget sig med plastemballager.

banner_gul_99x32

Åbningstider

Man-torsdag

07:00 - 15:30

Fredag

07:00 - 12:00

Lørdag og Søndag

​v

Lukket

Ferielukning uge 29-30-31

Produkter

PE Sække

Klare PE bøjleposer

Klare PE poser

Gule netsække med bånd

PP Sække

Papiremballage

Pulpbakker

Flowpackfolie

Vinkelfoldet pakkefolie

Håndnet til løg

Juletræsnet

Tilbehør

Kontakt os

Energivej 1, 6933 Kibæk

linkedin